Lovarda

     

Következő programok

Március 28. 18:00
Csak egy SZABAD ember lehet egészséges
Dr. Lenkei Gábor előadása

Jegyek kaphatók a Lovardában, a Tourinformban, a Herbária Bioboltokban (Csapó u.19. és Kishegyesi úti Tesco).

Kapunyitás: 17:30

Március 29. 19:00
Dumaszínház ROAST 3
Kiss Ádám / Dombóvári István / Hajdú Balázs / Szomszédnéni Produkciós Iroda / Schobert Norbi

Jegyvásárlás

Jegyek elővételben a Lovardában, a Tourinformban, a Libri Könyvesboltban (Fórum), a Kölcsey Központban, a Wama Tours Utazási Irodában és az OTP Travel Silver utazási irodában kaphatók.,

A Dumaszínház színe-java gyűlik össze egy estére, hogy ízekre szedje Schobert Norbit! Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs és a Szomszédnéni Produkciós Iroda egyetlen apró részletet sem hagy figyelmen kívül, ha azt est főhősét kell szembesíteni eddigi életével és saját magával. Nincs kertelés, köntörfalazás és finomkodás: ezen az estén mindenki kíméletlenül őszinte, ugyanakkor szórakoztató. Nem Norbin nevetünk, hanem vele – neki legalábbis ezt mondtuk. Kegyetlen poénok és szurkálódás, remélhetőleg sértődés nélkül. 80 perc színtiszta pszichológia azoknak, akik képesek egy egész estét végigröhögni.

Kapunyitás: 18:30

Március 30. 19:00
Kepes András előadása
Ajjaj! Mivé lett a világ!

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók a Lovarda portáján, a Víztoronyban, a Campus Pont Jegyirodában a Főépületben, a Sport Hotelben, a Torinformban és a Kölcsey Központban.

Kapunyitás: 18:30

Április 05. 19:00
A mindenségen át
John Lennon emlékkoncert

Jegyvásárlás

Jegyek elővételben a Lovardában, a Tourinformban, a Kölcsey Központban, az OTP Travel Silver utazási irodában, a Nagyerdei Víztoronyban és Sport Hotelben kaphatók.

Kapunyitás: 18:30

Április 09. 11:00
Kicsi Gesztenye Klub
Zenés mesejáték

Jegyek kaphatók a Sport Hotelben, a Torinformban és a Kölcsey Központban.

A Kicsi Gesztenye Klub a Minimaxon futó népszerű ismeretterjesztő zenés meseprodukció, amely szórakoztató formában mutatja be a világot a gyerekeknek, Dobrády Ákos vadonatúj gyerekslágereivel! A mese főszereplője Liza és barátai, Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly és Napsugár, akik karakterét a négy őselem, a föld, a levegő, a víz és a tűz ihlette. A kedves, jelmezes figurák, szellemes párbeszédekkel és sok zenével, fülbemászó dallamokkal igyekeznek átadni a gyerekeknek a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A Kicsi Gesztenye Klub hetek alatt lett a Minimax, mint piacvezető gyerekcsatorna legnézettebb műsora lett!

Kapunyitás: 10:30

Április 10. 19:00
A pillangók szabadok
Vígjáték Vaszkó Bence, Pregitzer Fruzsina és Bende Kinga főszereplésével

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók a Lovarda portáján, a Víztoronyban, a Campus Pont Jegyirodában, a Sport Hotelben, a Tourinformban és a Kölcsey Központban.

Az MJ Produkció bemutatja : Leonard Gershe - A pillangók szabadok. Don húszéves, elit családból származó fiatalember, az anyja nyomasztó szeretete elől költözött el otthonról. Egyetlen vágya, hogy bebizonyítsa, képes megállni a saját lábán. A vak fiú önálló, összeszedett kis életét hamar felforgatja a szerelem, amely nem nyeri el az aggódó és szigorú mama tetszését. Az eredmény egy fordulatos jelenetekben és szellemes párbeszédekben gazdag vígjáték. A színdarab Magyarországon a a THEATRUM MUNDI Színházi és irodalmi ügynökség közvetítésével kerül színre.

Kapunyitás: 18:30

Április 13. 19:00
Dr. Buda László Debrecenben
Önelfogadás, önszeretet, öngyógyítás a gyakorlatban

Jegyek kaphatók a Lovardában, a Campus Pont Jegyirodában, a Tourinformban és a Hajdú-bihari Napló székházában.

Kapunyitás: 18:30

Április 20. 19:00
Borsodi Homályos
Aranyosi Péter önálló estje

Jegyek kaphatóak a Lovardában, Tourinformban, a Libri Könyvesboltban, a Kölcsey Központban, a Wama Tours Utazási Irodában és az OTP Travel Silver irodában.

Kapunyitás: 18:30

Április 22. 19:00
Kowalsky meg a Vega
koncert

Jegyek elővételben a Lovarda portáján és a Rock Music Shopban kaphatóak.

Kapunyitás: 21:30

Május 05. 20:00
Fenyő Jubileum
Fenyő Miklós 70. születésnapi koncert. Vendég: Dolly

Jegyek kaphatók a Fórum Camel márkaboltjában, a Kölcsey Központban, a TourInform Irodában, a Hajdú-bihari Napló székházában és a Lovarda portáján.

Kapunyitás: 19:00

Május 09. 19:00
Bereczki Zoltán
Anyák napi élő koncert

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók a Lovarda portáján, a Víztoronyban, a Campus Pont Jegyirodában a Főépületben, a Sport Hotelben, a Torinformban és a Kölcsey Központban.

Kapunyitás: 18:30

 

Nálunk jártak