Lovarda

     

Heti menü

H Zöldségleves / Málnakrémleves
A: Holstein csirkemell sült burgonyával
B: Kolbászos töltött karaj rizzsel
C: Modenai spagetti
D: Paradicsomos húsgombóc burgonyával
 
 
K Sárgaborsó-krémleves / Tarhonyaleves
A: Stroganoff csirkeragu rizzsel
B: Rántott parasztbatyu sült burgonyával
C: Svájci fűszeres csirkemell burgonyapürével
D: Savanyú burgonyafőzelék fasírttal
 
 
S Gombakrémleves / Meggyleves
A: Hannoveri sertésszelet rizzsel
B: Barackkal és sajttal töltött csirkemell sült burgonyával
C: Mexikói pulykaragu tarhonyával
D: Rakott zöldbab
 
 
C Tojásleves / Paradicsomleves
A: Öregmamám pecsenyéje pennével
B: Spenótos, sajtos csirkemell sült burgonyával
C: Rántott sertésszelet brokkolis, túrós, kukoricás töltelékkel rizzsel
D: Székelykáposzta
 
 
P Bakonyi betyárleves / Sárgadinnye-krémleves
A: Szezámmagos rántott csirkemell rizzsel
B: Mustáros, baconos hagymás sertésszelet sült burgonyával
C: Csikós tokány spagettivel
D: Ízes - túrós - kakaós palacsinta
 
 
 

Jövő heti menü

H Őszibarack-krémleves / Grízgombócleves
A: Csőben sült csirkecomb petrezselymes burgonyával
B: Sajttal töltött sertésszelet rizzsel
C: Hawaii csirkemell sült burgonyával
D: Betyártokány tésztával
 
 
K Sajtkrémleves / Hamis gulyásleves
A: Vörösboros, fokhagymás pulykafalatok tarhonyával
B: Sertésszelet Budapest módra rizzsel
C: Sonkás tojással töltött csirkemell sült burgonyával
D: Zöldbab főzelék sült virslivel
 
 
S Ananászkrémleves / Tárkonyos gombaleves
A: Brassói aprópecsenye sült burgonyával
B: Sajttal és lilahagymával töltött csirkemell burgonyapürével
C: Gombás vadászszelet rizzsel
D: Rakott burgonya
 
 
C Kelkáposztaleves / Csontleves
A: Göcsei töltött karaj rizi-bizivel
B: Csirkemell Dubarry módra sült burgonyával
C: Gyros tál
D: Zúzapörkölt tésztával
 
 
P Szilvaleves / Palócgulyás
A: Sült csirkemell mustármártással, sült burgonyával, zöldséggel
B: Rákóczi sertésszelet rizzsel
C: Milánói makaróni
D: Madártej habgaluskával
 
 

ÉTTERMÜNK ÁRAI 2018.09.10-TŐL:
Menü: 1050 Ft, Fél menü: 800 Ft; Nyitvatartás 11.30-14.00