Lovarda

     

Következő programok

Március 29. 19:00
Dumaszínház ROAST 3
Kiss Ádám / Dombóvári István / Hajdú Balázs / Szomszédnéni Produkciós Iroda / Schobert Norbi

Jegyvásárlás

Jegyek elővételben a Lovardában, a Tourinformban, a Libri Könyvesboltban (Fórum), a Kölcsey Központban, a Wama Tours Utazási Irodában és az OTP Travel Silver utazási irodában kaphatók.,

A Dumaszínház színe-java gyűlik össze egy estére, hogy ízekre szedje Schobert Norbit! Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs és a Szomszédnéni Produkciós Iroda egyetlen apró részletet sem hagy figyelmen kívül, ha azt est főhősét kell szembesíteni eddigi életével és saját magával. Nincs kertelés, köntörfalazás és finomkodás: ezen az estén mindenki kíméletlenül őszinte, ugyanakkor szórakoztató. Nem Norbin nevetünk, hanem vele – neki legalábbis ezt mondtuk. Kegyetlen poénok és szurkálódás, remélhetőleg sértődés nélkül. 80 perc színtiszta pszichológia azoknak, akik képesek egy egész estét végigröhögni.

Kapunyitás: 18:30

Március 30. 19:00
Kepes András előadása
Ajjaj! Mivé lett a világ!

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók a Lovarda portáján, a Víztoronyban, a Campus Pont Jegyirodában a Főépületben, a Sport Hotelben, a Torinformban és a Kölcsey Központban.

Kapunyitás: 18:30

Április 05. 19:00
A mindenségen át
John Lennon emlékkoncert

Jegyvásárlás

Jegyek elővételben a Lovardában, a Tourinformban, a Kölcsey Központban, az OTP Travel Silver utazási irodában, a Nagyerdei Víztoronyban és Sport Hotelben kaphatók.

Kapunyitás: 18:30

Április 10. 19:00
A pillangók szabadok
Vígjáték Vaszkó Bence, Pregitzer Fruzsina és Bende Kinga főszereplésével

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók a Lovarda portáján, a Víztoronyban, a Campus Pont Jegyirodában, a Sport Hotelben, a Tourinformban és a Kölcsey Központban.

Az MJ Produkció bemutatja : Leonard Gershe - A pillangók szabadok. Don húszéves, elit családból származó fiatalember, az anyja nyomasztó szeretete elől költözött el otthonról. Egyetlen vágya, hogy bebizonyítsa, képes megállni a saját lábán. A vak fiú önálló, összeszedett kis életét hamar felforgatja a szerelem, amely nem nyeri el az aggódó és szigorú mama tetszését. Az eredmény egy fordulatos jelenetekben és szellemes párbeszédekben gazdag vígjáték. A színdarab Magyarországon a a THEATRUM MUNDI Színházi és irodalmi ügynökség közvetítésével kerül színre.

Kapunyitás: 18:30

Május 09. 19:00
Bereczki Zoltán
Anyák napi élő koncert

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók a Lovarda portáján, a Víztoronyban, a Campus Pont Jegyirodában a Főépületben, a Sport Hotelben, a Torinformban és a Kölcsey Központban.

Kapunyitás: 18:30

 

Mobil app

Jegyet hamarosan a Lovarda okostelefon alkalmazásban is vásárolhat, de már most lehetősége van digitális formában megvásárolnia jegyét itt a honlapon, hogy belépéskor a kódot felmutatva léphessen be a rendezvényre.

Ha egyetemista jegyet vásárolsz, a rendezvényre belépéshez elegendő a diákigazolványodat felmutatnod.